Honden Voeding

Wat betreft voeding kiest u best voor een commerciële kant-en-klaar voeding. Deze zijn op basis van jarenlange onderzoeken en studies perfect uitgebalanceerd op maat van uw hond en voldoen in alle nutriëntenbehoeften op gebied van energie, eiwitten, mineralen en vitaminen. Wij bieden een breed gamma van voeding aan op de praktijk.

Onze gediplomeerde voedingsconsulente begeleidt u graag in het maken van de juiste keuze voor uw hond en geeft u advies betreffende de hoeveelheid voeding en het aantal maaltijden. U kan bij ons terecht voor een gezondheidsvoeding voor klein en groot, jong en oud. Daarnaast beschikken we over een gamma dieetvoedingen die als onderdeel van een behandeling kunnen worden voorgeschreven voor o.a. nierpatiënten, diabetici, allergiepatiënten, honden met overgewicht, ter preventie van urinestenen, honden met een maag-darmaandoeningen, ...

Bekijk regelmatig onze nieuwspagina om op de hoogte te blijven van de lopende en aankomende promoties betreffende ons voedingsaanbod.