Raadplegingen

Het maken van een afspraak

Voor een betere dienstverlening en kortere wachttijden, werken wij enkel op afspraak. Het maken van een afspraak kan telefonisch of aan de balie tijdens onze openingsuren. Indien u voorkeur heeft voor een specifieke dierenarts binnen ons team, zal hier steeds rekening mee worden gehouden. Voor het ophalen van medicatie of voeding, kan u tijdens de openingsuren zonder afspraak bij onze balie terecht.

Indien u zonet een afspraak heeft gemaakt voor een operatieve ingreep met anesthesie, kunt u op onze pagina algemene chirurgie het invulformulier voor operatiepatiĆ«nten vinden. Gelieve dit formulier ingevuld aan de balie te overhandigen bij het aanbieden van uw dier op de dag van de geplande ingreep.

Spoedgeval

Onze praktijk is 24u/24, 7d/7 telefonisch te bereiken en er is dus altijd een dierenarts beschikbaar. We vragen u om ons steeds eerst te telefoneren zodat we alle voorbereidingen op uw komst kunnen treffen. 

Buiten onze openingsuren is een telefoontje strikt noodzakelijk. Tel +32(0)3 667 62 63 .

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 9.00u - 12.30u en 14.00u - 18.30u.
Zaterdag: 9.00u - 12.00u.

Tijdens deze openingsuren kan u zonder afspraak binnenlopen om voeding, medicatie, verzorgingsproducten, ontwormings- en andere antiparasitaire middelen op te halen. U kan aan de balie een afspraak maken, advies aan onze assistentes vragen en uw dier wegen.

Ook als uw dieren gezond zijn en ons niet onmiddellijk nodig hebben, vinden we het leuk dat u even langskomt, bvb. tijdens het uitlaten kan u een kopje koffie drinken en voor uw hond staat er steeds vers water klaar. Op die manier is stress om naar de dierenarts te gaan uit den boze.