Team

Ons team bestaat momenteel uit vijf dierenartsen en vijf assistenten. Een jarenlange ervaring aangevuld met permanente bijscholing zorgt voor een brede en diepgaande kennis.
Dr. Ilse Castelijns - Dierenarts/zaakvoerder

Dr. Ilse Castelijns

Ilse Castelijns is afgestudeerd aan de RUG in 1984 als Doctor in de diergeneeskunde. Zij heeft een driejarige opleiding homeopathie en een basiscursus veterinaire acupunctuur met succes afgerond. Haar interesses liggen vooral bij oogheelkunde, acupunctuur en endoscopie. Ze is lid van de European Veterinary Emergency and Critical Care Society en volgt regelmatig cursussen en congressen in binnen- en buitenland.

Sarah Fockedey - Dierenarts/zaakvoerder

Sarah Fockedey

Sarah Fockedey is in 2013 met grote onderscheiding afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent en maakt sinds maart 2014 deel uit van ons team. Haar interesses gaan ondermeer uit naar chirurgie, endoscopie en acupunctuur.
In oktober 2016 heeft ze na 2 jaar opleiding met succes haar postgraduaat in de chirurgie van de kleine huisdieren afgerond (GPCertSAS). Zij volgt meerdere internationale opleidingen en congressen, voornamelijk binnen de endoscopie en laparoscopie.

Eric De Bièvre - Dierenarts

Eric De Bièvre

Eric studeerde in 2017 met onderscheiding af aan de Universiteit van Gent. Na enkele jaren in het buitenland te hebben gewerkt als gemengde dierenarts, is hij in 2019 aan de Universiteit van Utrecht aan de slag gegaan als paardendierenarts. Sinds 2021 heeft hij zich volledig toegelegd op de kleine huisdieren en volgt momenteel ook een meerjaarse Europese opleiding Orthopedie bij de kleine huisdieren (ESAVS). Zijn interesses zijn breed maar gaan in hoofdzaak uit naar de orthopedie en de chirurgie.

Tim Dierckx - Dierenarts

Tim Dierckx

Tim studeerde in 2019 af aan de Universiteit van Gent en is na het afstuderen meteen bij ons begonnen. Nadat hij er in 2022 enkele maanden tussenuit geweest is, is hij in 2023 met veel enthousiasme terug bij ons aan de slag gegaan. Zijn passies liggen voornamelijk bij de tandheelkunde, orthopedie en fysiotherapie.

Lore Hoppenbrouwers - Dierenarts

Lore Hoppenbrouwers

In juli 2023 studeerde Lore met grote onderscheiding af aan de Universiteit van Gent. Ze is meteen na het afstuderen bij ons aan de slag gegaan. Tijdens haar studies heeft ze ook bij ons stage gelopen. Naast de algemene diergeneeskunde, heeft Lore een grote voorliefde voor konijnen en knaagdieren.

Cynthia Kerremans - Dierenartsassistente

Cynthia Kerremans

Cynthia volgde de opleiding paraveterinair in het Prinsentuincollege te Breda. Ze studeerde in juni 2019 af en is meteen na haar studies bij ons aan de slag gegaan. Binnen ons team staat zij in voor de adviezen met betrekking tot de voeding van onze patiënten en assisteert ze in en rond de operatiekamers .

Kirsty Sep - Dierenartsassistente

Kirsty Sep

Kirsty studeerde in 2014 af aan het Groenhorst College te Barneveld. Na haar afstuderen heeft ze 4,5 jaar gewerkt op de spoedafdeling van een diergeneeskundig verwijscentrum te Dordrecht. Sinds september 2019 versterkt ze vol enthousiasme ons team. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar onze hospitalisatiepatiënten en katten. Zij is ook de "Cat Advocate" van onze praktijk. U kunt dus bij haar terecht voor advies over uw kat.

Lukas Keustermans - Dierenartsassistent

Lukas Keustermans

Lukas werd in 2021 bij ons op de praktijk opgeleid tot dierenartsassistent en slaagde voor zijn examen via de NHA. Hij is voltijds bij ons werkzaam. Hij staat altijd klaar voor dier en baasje en houdt zich naast de algemene taken vaak bezig met het laboratoriumwerk en de technische aspecten binnen de dierenartsenpraktijk.

Doortje Kustermans - Dierenartsassistente

Doortje Kustermans

Net zoals Lukas werd Doortje in 2021 binnen onze praktijk opgeleid tot volwaardig dierenartsassistente. Ook zij slaagde voor haar assistentenexamen via de NHA. Ze werkt parttime bij ons en is steeds vol enthousiasme zowel aan de balie als achter de schermen te vinden.

Lonneke Braat - Dierenartsassistente

Lonneke Braat

Lonneke rondde in 2022 haar opleiding dierenartsassistente/paraveterinair af aan Curio VGG (Prinsentuincollege) te Breda. Hierna heeft ze 1,5 jaar gewerkt in een kleine huisdierenpraktijk te Amsterdam. Tevens behaalde ze haar Low Stress Handling certificate niveau 1.
Vanaf december 2023 versterkt ze vol enthousiasme ons team.