Team

Ons team bestaat momenteel uit 5 dierenartsen en 5 assistenten. Een jarenlange ervaring aangevuld met permanente bijscholing zorgt voor een brede en diepgaande kennis.
Dr. Ilse Castelijns - Dierenarts/zaakvoerder

Dr. Ilse Castelijns

Ilse Castelijns is afgestudeerd aan de RUG in 1984 als Doctor in de diergeneeskunde. Zij heeft een driejarige opleiding homeopathie en een basiscursus veterinaire acupunctuur met succes afgerond. Haar interesses liggen vooral bij oogheelkunde, acupunctuur en endoscopie. Ze is lid van de European Veterinary Emergency and Critical Care Society en volgt regelmatig cursussen en congressen in binnen- en buitenland.

Sarah Fockedey - Dierenarts/zaakvoerder

Sarah Fockedey

Sarah Fockedey is in 2013 met grote onderscheiding afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent en maakt sinds maart 2014 deel uit van ons team. Haar interesses gaan ondermeer uit naar chirurgie, endoscopie en acupunctuur.
In oktober 2016 heeft ze na 2 jaar opleiding met succes haar postgraduaat in de chirurgie van de kleine huisdieren afgerond (GPCertSAS). Zij volgt meerdere internationale opleidingen en congressen, voornamelijk binnen de endoscopie en laparoscopie.

Eric De Bièvre - Dierenarts

Eric De Bièvre

Eric studeerde in 2017 met onderscheiding af aan de Universiteit van Gent. Na enkele jaren in het buitenland te hebben gewerkt als gemengde dierenarts, is hij in 2019 aan de Universiteit van Utrecht aan de slag gegaan als paardendierenarts. Sinds 2021 heeft hij zich volledig toegelegd op de kleine huisdieren en volgt momenteel ook een meerjaarse Europese opleiding Orthopedie bij de kleine huisdieren (ESAVS). Zijn interesses zijn breed maar gaan in hoofdzaak uit naar de orthopedie en de chirurgie.

Tim Dierckx - Dierenarts

Tim Dierckx

Tim studeerde in 2019 af aan de Universiteit van Gent en is na het afstuderen meteen bij ons begonnen. Nadat hij er enkele maanden tussenuit geweest is, gaat hij dit voorjaar met veel enthousiasme terug bij ons aan de slag. Zijn passies liggen voornamelijk bij de tandheelkunde, orthopedie en fysiotherapie. Hij volgt dan ook momenteel een meerjaarse, internationale opleiding Fysiotherapie bij huisdieren.

Lore Hoppenbrouwers - Dierenarts

Lore Hoppenbrouwers

Lore is momenteel bezig met het afronden van haar studies als dierenarts Kleine Huisdieren aan de Universiteit van Gent. Ze heeft een voorliefde voor konijnen en knaagdieren. Vanaf juli 2023 komt ze ons team versterken.

Cynthia Kerremans - Dierenartsassistente

Cynthia Kerremans

Cynthia volgde de opleiding paraveterinair in het Prinsentuincollege te Breda. Ze studeerde in juni 2019 af en is meteen na haar studies bij ons aan de slag gegaan. Binnen ons team staat zij specifiek in voor de adviezen met betrekking tot de voeding van onze patiënten.

Kirsty van den Oever - Dierenartsassistente

Kirsty van den Oever

Kirsty studeerde in 2014 af aan het Groenhorst College te Barneveld. Na haar afstuderen heeft ze 4,5 jaar gewerkt op de spoedafdeling van een diergeneeskundig verwijscentrum te Dordrecht. Sinds september 2019 versterkt ze vol enthousiasme ons team. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar onze hospitalisatiepatiënten en katten. Zij is ook de "Cat Advocate" van onze praktijk. U kunt dus bij haar terecht voor advies over uw kat.

Margo Nibbering - Dierenartsassistente

Margo Nibbering

Margo studeerde in 2017 af als paraveterinair aan het Wellant College te Dordrecht. Na haar studie startte ze met een opleiding fysiotherapie, wat ze combineerde met een parttime functie als paraveterinair in een paardenkliniek. Omdat ze het dagelijkse werk met dieren te hard miste, is ze sinds oktober 2019 met volle enthousiasme fulltime werkzaam in onze praktijk. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar het werk in en rond de operatiezaal.

Lukas Ceustermans - Dierenartsassistent

Lukas Ceustermans

Lukas werd in 2021 bij ons op de praktijk opgeleid tot dierenartsassistent en slaagde voor zijn examen via de NHA. Hij is voltijds bij ons werkzaam. Hij staat altijd klaar voor dier en baasje en houdt zich naast de algemene taken vaak bezig met het laboratoriumwerk

Doortje Kustermans - Dierenartsassistente

Doortje Kustermans

Net zoals Lukas werd Doortje in 2021 binnen onze praktijk opgeled tot volwaardig dierenartsassistente. Ook zij slaagde voor haar assistentenexamen via de NHA. Ze werkt parttime bij ons en is zowel aan de balie als achter de schermen te vinden.