Team

Ons team bestaat momenteel uit 5 dierenartsen en 7 assistenten. Een jarenlange ervaring aangevuld met permanente bijscholing zorgt voor een brede en diepgaande kennis.
Dr. Ilse Castelijns - Dierenarts/zaakvoerder

Dr. Ilse Castelijns

Ilse Castelijns is afgestudeerd aan de RUG in 1984 als Doctor in de diergeneeskunde. Zij heeft een driejarige opleiding homeopathie en een basiscursus veterinaire acupunctuur met succes afgerond. Haar interesses liggen vooral bij oogheelkunde, acupunctuur en endoscopie. Ze is lid van de European Veterinary Emergency and Critical Care Society en volgt regelmatig cursussen en congressen in binnen- en buitenland.

Sarah Fockedey - Dierenarts/zaakvoerder

Sarah Fockedey

Sarah Fockedey is in 2013 met grote onderscheiding afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde te Gent en maakt sinds maart 2014 deel uit van ons team. Haar interesses gaan ondermeer uit naar chirurgie, endoscopie en acupunctuur.
In oktober 2016 heeft ze na 2 jaar opleiding met succes haar postgraduaat in de chirurgie van de kleine huisdieren afgerond (GPCertSAS). Zij volgt meerdere internationale opleidingen en congressen, voornamelijk binnen de endoscopie en laparoscopie.

Tim Dierckx - Dierenarts

Tim Dierckx

Tim Dierckx behaalde in 2019 zijn diploma als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Zijn interesses gaan voornamelijk uit naar de orthopedie en fysiotherapie. Vanaf februari 2019 maakt hij deel uit van ons team.

Katrijn Van Ginneken - Dierenarts

Katrijn Van Ginneken

Katrijn is in 2019 met grootste onderscheiding afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Ze is meteen bij ons aan de slag gegaan nadat ze al 2 jaar regelmatig bij ons stage gelopen had. Haar interesses liggen vooral bij de interne geneeskunde, medische beeldvorming en de bijzondere diersoorten (vnl. reptielen, amfibieën en vogels). Voor dit laatste heeft zij tijdens haar studie reeds een opleiding gevolgd in een wildlife center in Florida. Ze maakt sinds augustus 2019 deel uit van ons team.

Goedele Van den Eede - Dierenarts

Goedele Van den Eede

Goedele is in 2013 afgestudeerd als dierenarts Kleine Huisdieren aan de faculteit te Gent. Na eerst nog enkele jaren in Frankrijk en Nederland te hebben gewerkt, werkt ze sinds september 2021 in onze praktijk. Naast de algemene diergeneeskunde, heeft ze zich verder verdiept in de Oosterse acupunctuur.

Lotte Van Dorst - Dierenartsassistente

Lotte Van Dorst

Lotte studeerde in 2018 af als paraveterinair aan het Prinsentuincollege te Breda. Ze werkt sinds 2018 bij ons op de praktijk als dierenartsassistente. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar het werk in en rond de operatiekamer. Na het volgen van de nodige opleidingen, verzorgt zij de anesthesiebewaking tijdens onze operaties.

Cynthia Kerremans - Dierenartsassistente

Cynthia Kerremans

Cynthia volgde de opleiding paraveterinair in het Prinsentuincollege te Breda. Ze studeerde in juni 2019 af en is meteen na haar studies bij ons aan de slag gegaan. Binnen ons team staat zij specifiek in voor de adviezen met betrekking tot de voeding van onze patiënten.

Kirsty van den Oever - Dierenartsassistente

Kirsty van den Oever

Kirsty studeerde in 2014 af aan het Groenhorst College te Barneveld. Na haar afstuderen heeft ze 4,5 jaar gewerkt op de spoedafdeling van een diergeneeskundig verwijscentrum te Dordrecht. Sinds september 2019 versterkt ze vol enthousiasme ons team. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar onze hospitalisatiepatiënten en katten. Zij is ook de "Cat Advocate" van onze praktijk. U kunt dus bij haar terecht voor advies over uw kat.

Margo Nibbering - Dierenartsassistente

Margo Nibbering

Margo studeerde in 2017 af als paraveterinair aan het Wellant College te Dordrecht. Na haar studie startte ze met een opleiding fysiotherapie, wat ze combineerde met een parttime functie als paraveterinair in een paardenkliniek. Omdat ze het dagelijkse werk met dieren te hard miste, is ze sinds oktober 2019 met volle enthousiasme fulltime werkzaam in onze praktijk. Haar interesses gaan voornamelijk uit naar het werk in en rond de operatiezaal.

Lukas Ceustermans - Dierenartsassistent

Lukas Ceustermans

Sinds eind 2021 wordt Lukas binnen ons team opgeleid tot volwaardig dierenartsassistent.

Doortje Kustermans - Dierenartsassistente

Doortje Kustermans

Doortje wordt sinds eind 2021 door ons team opgeleid tot volwaardige dierenartsassistente.

Anastasiia Hurinova - Assistente(/dierenarts)

Anastasiia Hurinova

Anastasiia is een Oekraïense dierenarts die vanwege de oorlog in Oekraïne in ons land terecht is gekomen. Omdat haar diploma eerst door de Belgische Orde der Dierenartsen moet goedgekeurd worden, mag ze momenteel nog niet als dierenarts aan de slag. In tussentijd helpt ze ons als assistente en benut ze haar tijd om het Nederlands onder de knie te krijgen. Haar passie ligt bij tandheelkunde.