Covid-19 adviezen en informatie

Verklaring op eer

Om vanuit Nederland naar onze praktijk te kunnen komen, moet u een verklaring op eer invullen. Met dit document geeft u aan dat u een geldige reden hebt om de grens over te gaan. Zorgen voor een dier behoort tot één van deze redenen. Vul dit formulier in op de dag van uw afspraak en druk deze af. Als er grenscontroles zijn, zult u zonder problemen hiermee over de grens gelaten worden.

Klik op onderstaande link voor een blanco versie van het document:

https://travel.info-coronavirus.be/nl/essentiele-reis

Richtlijnen voor een bezoek aan onze praktijk

  1. Maximaal 1 begeleider per dier wordt toegestaan. Overige personen wachten buiten/in de auto.
  2. Het dragen van een mondmasker is ten allen tijde verplicht.
  3. We laten maximaal 1 persoon aan de balie, 2 personen in de grote wachtzaal en 1 persoon in de kattenwachtzaal toe. Gelieve de instructies van onze assistente op te volgen.
  4. Bij operaties worden alle afspraken vooraf telefonisch met u gemaakt en wordt uw dier meteen bij aankomst door een assistente overgenomen. Hondenleibanden worden verwisseld met banden van ons en katten worden in onze transportmandjes overgeplaatst. U neemt uw eigen materiaal mee naar huis.
  5. Bij langdurige onderzoeken wordt uw dier opgenomen. U wordt telefonisch gecontacteerd tijdens en na de onderzoeken voor overleg.
  6. Gelieve de 1,5 meter afstand tussen personen te respecteren.
  7. Als u zelf ziek bent, mag u onze praktijk NIET betreden. Uw dier behandelen we wel maar ook hier gelden zeer strikte voorwaarden. Neem telefonisch contact met ons op voor overleg.
  8. Wij vragen om enkel nog met pin te betalen.

Bij het negeren van deze richtlijnen, behouden wij ons het recht om u de toegang tot onze praktijk te ontzeggen.
Deze richtlijnen kunnen op elk moment verstrengd worden wanneer de situatie dit vereist.